Overslaan naar content

Open sollicitatie

Hybride
  • Utrecht, Utrecht, Nederland

Functieomschrijving

Ben jij een data analist, designer, copywriter, consumenten psycholoog, conversie specialist, of developer? Heb je een passie voor online optimalisatie? En staat er op dit moment geen vacature open voor die bij jou aansluit? Stuur ons een open sollicitatie en kom gezellig een bak koffie drinken.

Bij Online Dialogue zijn we altijd op zoek naar nieuwe collega’s. We hebben een informele organisatie cultuur waarbinnen we professioneel met ons vak bezig zijn. Ons doel is om gezien te worden als één van de thought leaders van online optimalisatie. Mensen die bij ons werken oefenen het vak dan ook met passie uit. We zijn doeners die goed in staat zijn om naar elkaar te luisteren en met elkaar samen te werken.

Vereisten

Wij zijn…

Hét toonaangevende bureau op het gebied van online optimalisatie. Als erkend ‘thought leader’ in deze niche worden onze collega’s regelmatig gevraagd als keynote speaker op (inter)nationale podia. Natuurlijk zijn we daar enorm trots op, maar we werken vooral hard om constant op de markt vooruit te lopen, de markt verder te brengen en bedrijven en organisaties hun doelstellingen te laten overtreffen. Zoveel mogelijk experimenteren, groeien en klantkennis opbouwen vormen de kern van onze aanpak. Wij werken voor opdrachtgevers als; VodafoneZiggo, Marktplaats, Van der Valk, ANWB, Nederlandse Loterij, BeterBed, Efteling en NS International.

Het team

Je gaat werken vanuit het centrum van Utrecht samen met 23 enthousiaste en gezellige vakidioten. Onze aanpak is uniek: wij werken in multidisciplinair teamverband met analisten, psychologen, UX/UI–designers, copywriters en developers. Wij combineren data, onderzoek en psychologie om zo online conversie en ervaring te verbeteren.


Enthousiast? Wat nu? 


Je kan direct solliciteren kan via onderstaande button of kijk op www.onlinedialogue.nl voor meer informatie.

Eerst nog wat vragen? Neem dan contact op met Eddy Morreau.

eddy.morreau@onlinedialogue.nl / 030 4100 179

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

of